Choď na obsah Choď na menu
Reklama
Reklama
 


Plnky a korpusy

  

Do plniek pridávam len obyčajné maslo, iné tuky nepoužívam. Ovocie do torty dávam podľa  chuti.


 

              Parížsky krém - tmavá čokoláda + šľahačka

              Mascarpone krém - biela čokoláda + šľahačka + mascarpone 

              Stracciatellarecept-parizsky-krem.jpg

              Karamelová

              Vanilková

              Orechová

              Jahodový krém

              Tvarohová

              Trasený krém 

              Kávová   

 

Korpusy : Vanilkovýred-velvet.jpg

                  Kakaový

                  Orechový

                  Red velvet

                  z bezlepkovej múky

 
Reklama
 

 

Portrét



Posledné fotografie


Facebook

Kontakt

Torty Žilina

Rajecké Teplice
Riečna 539/16

0908566927

tortyzilina@gmail.com


Štatistiky

Online: 1
Celkom: 233014
Mesiac: 3417
Deň: 106